Hotell

Hemgården

Brogatan 2
666 31 Bengtsfors
Telefon: 0531-106 40
Mejl:  office@silverlake.se

Litet familjehotell beläget vid slussen i Bengtsfors.
Rum med eller utan dusch och toalett. Frukost.

First Hotel Bengtsfors/Hotell Dalia

Karlbergsvägen 3
666 31 Bengtsfors
Tel: 0531 – 727 00
Mejl: bengtsfors@firsthotels.se

First Hotel Bengtsfors ligger centralt i Bengtsfors i hjärtat av Dalsland ett stenkast från DVVJ. Nära till naturen gör att du kan ägna dig åt aktiviteter som paddling, fiske och vandring i de vackra omgivningarna. 
Prova svenska matklassiker med internationell krydda i hotellets restaurang medan du njuter av panoramautsikten över Dalslands kanal. 

Varva ned i poolområdet med din favoritdrink eller ta ett dopp i den uppvärmda utomhuspoolen. Träna i vårt fullt utrustade gym och koppla av i bastun.

länk till hemsidan: https://www.firsthotels.se/hotell/sverige/bengtsfors/first-hotel-bengtsfors/?gclid=Cj0KCQiAq97uBRCwARIsADTziyY12fv7uZJqn2fi0GFvHzzjLfMNQ_HRN-NUG8K1sTUJd3IKChNL1BkaAo0nEALw_wcB

 

Baldersnäs Herrgård

Baldersnäs 22

660 10 Dals Långed

Tel: 0531-412 13

Mejl: INFO@BALDERSNAS.COM

Här blandas  charmen från sekelskiftet med dagens standard så att du kan njuta av din vistelse till fullo. 

Du kan välja att bo i Herrgårdsbyggnaden eller våra flyglar med utsikt över Laxsjön. Vi kan i båda fallen garantera dig en underbar övernattning. 

Omgivningarna runt herrgården reflekterar menyn. Med hög ambition borgar vi för lustfyllda smaker och kvalitet in i minsta detalj.
Menyerna varierar då de reflekterar säsongen, köket jobbar mycket med lokala råvaror, producenter från närområdet och inte minst från vår egen köksträdgård!

 Länk till hemsida: baldersnas.com

Gilla oss !
Vädret i Bengtsfors