top of page

Paket

first hotels.jpg

"De Vacka Vyernas Järnväg"

Vill du uppleva allt vad DVVJ kan erbjuda så är detta paket för er!

Det blir rälsbuss, dressin och en lyxig hotellövernattning. Starta din resa ifrån Mellerud med vår rälsbuss mot Bengtsfors.

I paketet ingår tågbiljetter, tvårätters middag, en hotellnatt, hotellfrukost, lunch samt enkeldressin.

 

Pris: 5 900 SEK för två personer

roynes magasin kväll.jpg

Komplett dressinupplevelse med övernattning

Vill du verkligen uppleva den dalsländska skogen är detta paketet för er. Paketet innehåller allt du behöver för en tvådagars tur. Det blir cykling, mat, eventuellt nyfikna vilda djur och en god natts sömn innan ni fortsätter er cykelresa i skogen. Vi rekommenderar att ni tar med er badkläder då ni kommer att passera flera sjöar.

I paketet ingår två luncher, tvårätters middag, en hotellnatt med frukost samt enkeldressin och återtransport. 

 

Pris: 5500 SEK för två personer

DSC02245.JPG

Håverud med akvedukten

Om du vill uppleva Dalslands och en av Sveriges mest kända sevärdheter så tar du vår rälsbuss och stannar till i Håverud vid den berömda akvedukten. Där får du gott om tid för att studera akvedukten, kanalmuseet och utställningar i Dalslands Center. Passa på att njuta av ett lunchpaket som du får med dig av oss.

högsbyns Hällristningar.jpg

Fornminnestur ifrån Bengtsfors

Hällristningarna är Dalslands största och märkligaste fornminne med över 2 000 ristade figurer och tecken. I området finns också en tre kilometer lång vandringsstig, lämplig för familjer med barn, men utan barnvagn då stigen inte alltid är jämn. Denna resa till de vackra sevärdheterna blir en minnesvärd dag i din semester i Dalsland.

Boka paket
Boka paket

Tack, vi återkommer inom kort med en bekräftelse

bottom of page