top of page

Paket

"De Vacka Vyernas Järnväg"

first hotels.jpg

Vill du uppleva allt vad DVVJ kan erbjuda så är detta paket för er!

Det blir rälsbuss, dressin och en lyxig hotellövernattning. Starta din resa ifrån Mellerud med vår rälsbuss mot Bengtsfors.

Dag ett och två Dag 1: Starta ifrån Mellerud 15.10 med rälsbussen till Bengtsfors. När ni väl (efter drygt en timme) är framme i Bengtsfors så checkar ni in på First hotels som ligger ett stenkast ifrån vår järnvägsstation. 2-rätters serveras mellan 18.00-20.00 (men stäm gärna av med hotellet vid incheckning när ni vill ha middagen). Resten av kvällen så får ni passa på att njuta av vad Bengtsfors har att erbjuda. Kanske vill ni utforska byn eller varför inte ta en promenad längs med vattnet? Dag 2: Frukosten serveras 08.00 (tiderna varierar beroende på datum), efter frukosten så är det dags för dressin! Ni vandrar då tillbaka upp till järnvägsstation för att få en kort genomgång av dressinen innan ni beger er ut för dagen. Självklart får ni med er ett lunchpaket. Passa på att ta med er badkläder då ni kommer att passera den fina badstranden i Kråkviken! Observera att ni bör vara tillbaka innan 16.15 då rälsbussen tillbaka hem mot Mellerud avgår 16.40. (Packning under er dressintur kan förvaras på järnvägsstationen).

I paketet ingår tågbiljetter, tvårätters middag, en hotellnatt, hotellfrukost, lunch samt enkeldressin.

 

Pris: 5 900 SEK för två personer

Dressin
Komplett dressinupplevelse med övernattning

roynes magasin kväll.jpg

Vill du verkligen uppleva den dalsländska skogen är detta paketet för er. Paketet innehåller allt du behöver för en tvådagars tur. Det blir cykling, mat, eventuellt nyfikna vilda djur och en god natts sömn innan ni fortsätter er cykelresa i skogen. Vi rekommenderar att ni tar med er badkläder då ni kommer att passera flera sjöar.

Dag ett och två Du startar med dressin kl. 09.00 i Bengtsfors och cyklar norrut längs vår fina historiska järnväg. Med er på turen får ni även varsin sallad som ni kan äta under turen och njuta av utsikten. Till middag serveras en tvårätters middag på Roynes Sjömagasin där ni också ska spendera natten. I Gustavsfors har ni möjlighet att strosa omkring och skåda slussning vid kanalen på nära håll, eller varför inte passa på att basta? Natten spenderas i ett hotellrum för två. Ni startar den andra dagen med en god frukost på hotellet innan ni beger er vidare på er tur mot Årjäng. Ni får även ett lunchpaket med er.

I paketet ingår två luncher, tvårätters middag, en hotellnatt med frukost samt enkeldressin och återtransport. 

 

Pris: 5500 SEK för två personer

DSC02245.JPG

Tåg

Håverud med akvedukten

Om du vill uppleva Dalslands och en av Sveriges mest kända sevärdheter så tar du vår rälsbuss och stannar till i Håverud vid den berömda akvedukten. Där får du gott om tid för att studera akvedukten, kanalmuseet och utställningar i Dalslands Center. Passa på att njuta av ett lunchpaket som du får med dig av oss.

Mer information Hämta ut ditt lunchpaket vid Stationen i Bengtsfors och res sedan med rälsbussen från Bengtsfors station kl. 13.49. Tåget går tillbaka ifrån Håverud till Bengtsfors kl. 18.02

högsbyns Hällristningar.jpg

Tåg

Fornminnestur ifrån Bengtsfors

Hällristningarna är Dalslands största och märkligaste fornminne med över 2 000 ristade figurer och tecken. I området finns också en tre kilometer lång vandringsstig, lämplig för familjer med barn, men utan barnvagn då stigen inte alltid är jämn. Denna resa till de vackra sevärdheterna blir en minnesvärd dag i din semester i Dalsland.

Mer information Hämta ut ditt lunchpaket vid Stationen i Bengtsfors och ta sedan rälsbussen från Bengtsfors kl. 13.49 och du är framme i Tisselskog redan kl. 14.15. För återfärden går tåget kl. 18:11.

Boka paket
Boka paket
arrow&v

Tack, vi återkommer inom kort med en bekräftelse

bottom of page